Därför är det fördelaktigt med digital bostadsvärdering

Det är alltid bra att veta bostadens värde. Med en digital bostadsvärdering kan du enkelt och effektivt ta reda på vad din bostad är värd. Tekniken har möjliggjort att digitala värderingar är lika bra som en fysisk.

Att göra en digital bostadsvärdering online har sina fördelar. Den stora fördelen med att göra värderingen helt digitalt är att du inte behöver anpassa dig efter att en mäklare ska komma hem till dig. Om du önskar göra en bostadsvärdering digitalt kan du gå in på https://www.notar.se/kostnadsfri-vardering/digital-vardering för att boka en kostnadsfri bostadsvärdering. Du fyller i ett formulär på webbsidan för att sedan bli kontaktad av en mäklare. Det är enkelt att göra en digital bostadsvärdering. Du tar olika bilder på din bostad både inomhus och utomhus. Tillsammans med bilderna skickar du med relevant information om bostaden. När mäklaren har gått igenom all information kommer du att få ett besked om värdet på din bostad.

“Genom att följa de aktuella inredningstrenderna kan man enkelt öka bostadens värde.” Läs mer här

Bostadsvärdet är alltid av intresse

Bostadsvärdering online är både gratis och effektiv. När du gör en digital bostadsvärdering kan du få en värdering snabbare, vilket är en fördel. En värdering av din bostad kan du göra av andra skäl än att sälja. Du kan göra det av ren nyfikenhet eller för att få ett låneutrymme i bostadslånet. Oavsett om du gör en fysisk eller digital värdering förbinder du dig inte att sälja, vilket kan vara bra att ha vetskap om. Hur bostadsmarknaden svänger påverkar värdet och därför kan det också vara intressant att ha koll på bostadens värde.

Scroll to top