Ett barnrum behöver inte bli dyrt

Att ha ett vackert hem är viktigt för många av oss. För vissa handlar det tyvärr mest om status och vad andra människor ska tycka om ens hem men för de flesta av oss handlar det förhoppningsvis om att ha ett mysigt och tryggt hem att komma hem till. Ett hem där man trivs. Ett hem att längta till.

Eftersom inredning och möbler inte direkt är jättebilligt så får man lära sig att ha tålamod och låta hemmets olika rum växa fram efter hand. Att satsa på vardagsrum och kök som man både vistas och umgås mest i brukar vara naturligt. Eftersom våra älskade barn självklart alltid kommer i första hand är det dessutom viktigt att se till att de får ett trivsamt, säkert och mysigt rum relativt omgående. Att inreda ett barnrum behöver inte alls bli dyrt. Eftersom barn gillar glada färger kan man köpa begagnade möbler billigt som inte behöver vara i toppskick eftersom man ändå kan måla om dem i fina färger. Köp ett gammalt slitet skrivbord och måla det rött eller gult. Gör en egen sänggavel till barnets säng med hjälp av en spånskiva, skumgummi och ett vackert tyg.

”Det du behöver för att göra en sänggavel är:
Häftpistol, klister (sprayklister använde jag, fråga där du köper spånskiva), ev en hammare (om du väljer möbelspik), ev nål och tråd (om du väljer klädda knappar) tyg, ev knappar eller möbelspikar och slutligen skumgummi. That´s all folks!”

Läs hela inlägget och se bild på resultatet genom att följa länken ovan.

Köp billiga och fina saker på www.levhemma.se och få hem sakerna direkt till er dörr. Leksaker och gosedjur som barnen oftast har en del fungerar alldeles utmärkt som dekoration och inredningsdetaljer. Du behöver därför inte köpa inredningsartiklar som vaser och prydnader eftersom de ändå kommer ligga risigt till i ett barnrum fyllt av lek.

Scroll to top