Inreda ett nytt rum för barnen

Att inreda ett rum för barnen är enligt många roligare än all annan inredning. Här kan man nämligen gå loss med fantasin och kreativiteten för att skapa en plats i hemmet där barnen kommer att trivas som allra bäst. Oavsett om det gäller lek eller lugna stunder.

  • Undvik buller och störande ljud i barnrummet genom att installera nya fönster i barnrummet. Tysta och dessutom underhållsfria fönster finns bland annat hos www.arcticwindows.se. Under de första småbarnsåren kommer man att ha betydligt mer att göra än att ha tid att måla fönster.
  • Satsa på rogivande färger för att skapa en fin atmosfär där man kan koppla av.
  • Textiler och tapeter kan både vara fantasifulla och vackra. Tänk på att det är barnets intressen som bör få stå i fokus. Barnrummet behöver inte vara inrett i samma stil som de rum där de vuxna kommer att vistas.

Något som kommer att uppskattas av de vuxna är att det finns gott om förvaring i barnens rum. Förvaring där man kan stoppa undan leksakerna när lekarna är slut. Samtidigt som man kommer att behöva gott om plats för barnens kläder.  Större lådor passar perfekt för alla de leksaker som annars sprid över golvet. För kläderna passar en lämplig byrå eller en garderob.

Scroll to top