Badrum viktigt för barnfamiljen

De flesta föräldrarna vet hur viktigt det är med att ha ett fungerande badrum som alla i familjen kan utnyttja utan problem. De flesta barnfamiljer väljer att starta en renovering direkt som man får vetskapen om att ett barn är på väg. Ett alldeles för litet badrum kan vara förödande för familjen när barnet väl kommer.

badrum med ett barn iDet viktigaste som många föräldrar uttrycker det är att köket och badrummet är anpassat för barn. Med köket kan det handla om att storleken på rummet ska vara tillräckligt för att otaliga middagar ska kunna serveras här. Badrummet däremot har ett större antal krav på sig för att det ska fungera och just plats är ett nyckelord även för badet. Här måste skötbord, blöjor, badbaljor och liknande saker få plats för att kunna förenkla just bad och blöjbyten.  Just blöjbyten som sker ett flertal gånger per dag. Hos http://www.99bad.se kan man finna en hel guide som kan hjälpa i form av inspiration för smarta lösningar och så vidare.

Ta reda på vad ni behöver

Att ni har ett fungerande badrum är som sagt viktigt, men det kan vara svårt att veta vad det innebär. Det är därför smart att tidigt ta reda på vad man ska göra i badrummet och om allt plats och utrustning finns där. Barn behöver exempelvis inte bada så ofta i början och därför är det inte ett måste att badbaljan ska stå inne i badrummet, tänk på att barn är små och att de gott och väl kan bada i köket om det är möjligt. På så sätt frigör man plats som annars kan ge många föräldrar en oro. Det skönaste är sedan att ha ett badkar i badrummet istället för en dusch, barn älskar ofta att bada och man kan kombinera utrymmet till att bli ett duschrum också. Det blir helt enkelt vad man gör det till.

Scroll to top