Inred barnrummet billigt

Barn växer fort och ändrar sina behov och sin stil många gånger under sin uppväxt. Att inreda barnens rum billigt men snyggt och funktionellt är många gånger bättre för plånboken än att riva ut och göra om helt och hållet var tredje år. Den hetaste trenden just nu är dessutom hållbarhet och miljö.

Inredning, möbler, tapeter, leksaker och kläder… Det finns mycket ett barn behöver och därför är det smidigt för dig som förälder att handla betydligt billigare med hjälp av olika rabattkoder på nätet. Du kan hitta många bra rabattkoder och erbjudanden hos Gratislandet som kan hjälpa dig en bra bit i Operation Förnya Barnrummet.

Spännande möbler och enkla färger

Mother and her baby boy at home.Det som gäller inför 20-talet är till stor del pastell, hållbarhet och återbruk och glöm inte några större gröna växter för en fräschare känsla. Tänk att ha en grund i möblerna, färgerna och tapeterna som kommer att vara under ett antal år och inte bara några få. Hållbarhet betyder att hitta det som är gångbart både för mindre och större barn. Lägg mer energi på att förnya detaljerna istället i takt med att barnet växer.

Det ska vara enkelt och smidigt att hålla rent och snyggt, så smart förvaring och vägghängda skåp är helt rätt. En mjuk atmosfär är ett måste, så en riktigt fluffig och gosig tjock matta fyller sin funktion väl på golvet.
Är barnens rum aningen litet kan du använda dig av valv och båg-former för att skapa en känsla av större rymd, det är dessutom på modet nu, så du slår två flugor i en smäll.
Leta gärna loppisfynd också och gör en del av inredningen själv. Det finns gamla billiga bord som kan målas och anpassas till lagom höjd för barnet. Tyger kan bli sänghimlar eller kojor och ett gammalt skrivbord kan få helt nytt liv med dekorplast eller färg och pensel. Barn ritar gärna på väggarna, så att ha en vägg med griffeltavlefärg blir garanterat en succé så länge du ser till att det finns kritor att använda.

Lycka till med inredandet!

Scroll to top