Nya fönster

Nya fönster har två stora fördelar:

  • Du kan spara massor av energi
  • Underhållsfria

Fler verkar förstå betydelsen av att införskaffa i ett par riktigt bra fönster. Vi vill ha fönster som är underhållsfria och energisparande. Men sen ska de helst vara gratis också. Dock finns det nästintill inget i världen som är gratis, men billiga pvc fönster i Sverige finns att finna på olika sajter och som både har bra kvalitet, är energisnåla och samtidigt snygga. För snygg ska det vara om vi i övrigt gillar att ha en snygg inredning.

Minska energiförbrukningen

Vi vill alla att våra räkningar ska blir mindre och mindre – inte större och större. Tyvärr är det lätt att det ofta blir det sista alternativet. Men, genom att ta en titt på dina fönster idag kan du enkelt kolla hur tätningen ser ut och om du känner en vind som drar. Har dina fönster en dålig isolering kan dom stå för att släppa ut en tredjedel av ditt hus värdeläckage  Byter du däremot till fönster som är energieffektiva så kommer du ner i energiförbrukning och de isolerar dubbelt så bra som treglasfönster, och trippelt så bra som tvåglasfönster.

Nya fönster kanske inte är den roligaste investeringen när det kommer till att renovera om eller göra fint hemma. Men om man tänker på de pengar man kan tjäna – och den värmen som finns kvar, så kommer du kunna köpa fler fina inredningsprylar för de pengarna som annars hade sipprat ut genom fönsterspringorna.

Scroll to top